Teaterläger

Romateaterns teaterläger värnar vi om en inkluderande, öppen och generös stämning med massor av lek, sång och teater, roligt men hårt arbete och inte minst sol, sommar och varm kamratskap. Vi har minst en ledare/5 barn – så att alla ska känna sig trygga, sedda och väl omhändertagna.

Våra ledare består av professionellt arbetande skådespelare och regissörer med lång erfarenhet av pedagogiskt arbete.

I år kommer vi bl.a. att få prova på mim och vi ska även jobba en del med hur man kan gestalta olika sorters galenskap på scen. Förutom det sjunger och leker vi oss trötta varje dag. Ibland ihop med skådespelarna från årets ensemble. Sista dagen är det som vanligt uppspel (redovisning) för släkt och vänner.

Du behöver inte ha någon teatererfarenhet för att trivas hos oss. Vi har ett brett spann bland våra deltagare – både erfarenhetsmässigt och åldersmässigt. Vi har lika många tjejer som killar och både gotländska barn, tillfälliga besökare samt sommargotlänningar. Även om du inte känner någon kommer du snabbt in i gemenskapen. Det lovar vi.

I år har vi två lägerveckor att erbjuda:

2-7 juli kl. 9.00 – 16.00.
För dig från 9 år och uppåt. Pris 2700 kr (2400 kr för gotländska barn) inkl. lunch, frukt och mellis.

17-21 juli. Tider sätts ihop med deltagarna.
För dig från 15 år och uppåt. Pris 2000 kr.

Eget matansvar.

Det går självklart bra att delta båda veckorna om du är över 15 år.

Anmäler dig gör du genom att maila till teaterlager@romateatern.se så skickar vi en anmälningsblankett med återvändande post.