Teaterläger

ROMATEATERNS TEATERLÄGER 2021

Hej alla barn och ungdomar!

Vi har den stora glädjen att meddela att Romateaterns teaterläger för kommer att gå av stapeln sommaren 2021!

Vi genomför ett smittsäkert dagläger för barn och ungdomar i åldrarna 9-15 år under vecka 26 vid den vackra miljön på Roma kungsgård. Teaterns pedagoger och ledare leker, övar och skapar tillsammans med deltagarna under sex dagar som slutar med ett uppspel i klosterruinen på fredagen. 
Mer info nedan - välkomna!

 

Datum: söndagen den 27/6 - fredagen 2/7 2021

 

Tid: 9.00-16.00

 

Plats: Roma kungsgård

 

Anmälan: Mejla anmälan eller frågor till teaterlager@romateatern.se. Ni kan också kontakta Stefan Marling på 073-3878615.

 

Pris: 2900kr (Gotlandsrabatt för deltagare skrivna på Gotland: 2600kr)

 

Romateaterns teaterläger är ett dagläger. Ni lämnar alltså era barn vid Kungsgården på morgnarna och hämtar dem vid dagens slut. Vi har ingen möjlighet att själva skjutsa era barn men vi hjälper gärna till att samordna samåkning eller skjutsning föräldrarna/vårdnadshavarna emellan. Vi serverar lunch, fika och frukt. Mer info om vad barnen behöver ha med sig skickar vi ut med anmälningsblanketterna, där ni också kan fylla i om era barn har behov av specialkost eller annat som kan vara bra för oss att veta om era barn.

På Romateaterns teaterläger värnar vi om en inkluderande, öppen och generös stämning med massor av lek, sång och teater, roligt men hårt arbete och inte minst sol, sommar och varm kamratskap. Vi har minst en ledare/5 barn – så att alla ska känna sig trygga, sedda och väl omhändertagna.

Våra ledare består av professionellt arbetande skådespelare och konstnärer med lång erfarenhet av pedagogiskt arbete.

Man får att prova på danskoreografi, improvisation, akrobatik och sång. Vi kommer att undersöka många olika sätt att använda kroppen och rösten för att berätta och beröra på scen. Förutom att vi sjunger och leker oss trötta varje dag så kommer vi även att få träffa några av skådespelarna från årets ensemble och om vädret tillåter åka och bada efter lunch någon gång under veckan. Sista dagen är det som vanligt uppspel (redovisning) för släkt och vänner på teaterns stora scen.

Du behöver inte ha någon teatererfarenhet för att trivas hos oss. Vi har ett brett spann bland våra deltagare – både erfarenhetsmässigt och åldersmässigt. Vi har både gotländska barn, tillfälliga besökare samt sommargotlänningar. Även om du inte känner någon kommer du snabbt in i gemenskapen. Det lovar vi.

Romateaterns Teaterläger genomförs med stöd av Region Gotland