Teaterläger

På Romateaterns teaterläger värnar vi om en inkluderande, öppen och generös stämning med massor av lek, sång och teater, roligt men hårt arbete och inte minst sol, sommar och varm kamratskap. Vi har minst en ledare/5 barn – så att alla ska känna sig trygga, sedda och väl omhändertagna.
Våra ledare består av professionellt arbetande skådespelare och konstnärer med lång erfarenhet av pedagogiskt arbete.

I år kommer vi bl.a. att få prova på danskoreografi, improvisation, akrobatik och sång. Vi kommer att undersöka många olika sätt att använda kroppen och rösten för att berätta och beröra på scen. Förutom att vi sjunger och leker oss trötta varje dag så kommer vi även att få träffa några av skådespelarna från årets ensemble och om vädret tillåter åka och bada efter lunch någon gång under veckan. Sista dagen är det som vanligt uppspel (redovisning) för släkt och vänner på teaterns stora scen.

Du behöver inte ha någon teatererfarenhet för att trivas hos oss. Vi har ett brett spann bland våra deltagare – både erfarenhetsmässigt och åldersmässigt. Vi har både gotländska barn, tillfälliga besökare samt sommargotlänningar. Även om du inte känner någon kommer du snabbt in i gemenskapen. Det lovar vi.

Romateaterns Teaterläger genomförs med stöd av Region Gotland

I år har vi en lägervecka att erbjuda:

Söndagen 30 juni till fredagen den 5 juli kl. 9.00 – 16.00.
För dig från 9 -15 år. Pris 2800 kr (2500 kr för gotländska barn) inkl. lunch, frukt och mellis.

Romateaterns teaterläger är ett dagläger, ni lämnar alltså era barn på morgonen och hämtar dem vid dagens slut kl 16. Vi kan tyvärr inte erbjuda transport men däremot hjälper vi gärna till att organisera skjutsning så att ni kan samåka på bästa sätt.

Anmäler dig gör du genom att maila till teaterlager@romateatern.se så skickar vi en anmälningsblankett med återvändande post.

TEATERLÄGER FÖRDJUPNING:
Teaterlägrets ungdomsvecka som är en påbyggnadsvecka för den som vill spela mera teater och lära sig mer om olika teatertekniker återkommer igen 2020.

I samarbete med Studieförbundet vuxenskolan 2019